24 uur Storingsdienst

Licht- en krachtinstallaties

Bij H van den Heuvel Elektrotechniek hebben we uitgebreide expertise op het gebied van licht- en krachtinstallaties. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteit of industriële projecten, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke elektrische behoeften.

Woningbouw en utiliteit: totaaloplossingen voor elektrische installaties

Of u nu een nieuwbouwproject heeft of uw keuken of badkamer verbouwt, bij H van den Heuvel Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen en aanleggen van een complete elektrische installatie. We nemen niet alleen de opdracht uit handen, maar denken actief met u mee en bespreken alle mogelijkheden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten, met oog voor eventuele toekomstige ontwikkelingen. Van verlichting tot stopcontacten en schakelaars, wij zorgen voor een hoogwaardige en betrouwbare elektrische infrastructuur in uw woning of utiliteitsgebouw.

Industrie: gespecialiseerd in grote vermogens en bekabeling

Als elektrotechnisch installatiebureau hebben wij specifieke expertise opgebouwd in het ontwerpen en aanleggen van elektrische installaties met grote vermogens. Van standaard groepenkasten tot laagspanningsverdelers met een capaciteit tot 2500 Ampère, wij zorgen voor betrouwbare en veilige distributie van elektrische energie in industriële omgevingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en aansluiten van bekabeling tot 400 mm2, zodat uw installaties optimaal kunnen functioneren.

Waarom kiezen voor H van den Heuvel Elektrotechniek?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw licht- en krachtinstallaties. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor efficiënte, veilige en toekomstbestendige elektrische oplossingen.