Direct contact

Magazijn

Snelle levering van elektrotechnische materialen

Bij H van den Heuvel Elektrotechniek begrijpen we dat een snelle service van essentieel belang is voor bedrijven en particulieren. Daarom leveren wij elektrotechnische materialen rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn. Ons magazijn is voorzien van een ruime voorraad van de meest gangbare elektrotechnische (installatie) materialen. Dit zodat we snel kunnen voorzien in uw behoeften. 

Of u nu op zoek bent naar reguliere merken en modellen of specifieke producten die niet op voorraad zijn, wij streven ernaar om uw bestelling doorgaans binnen 1 werkdag te leveren. 

Bij H van den Heuvel Elektrotechniek staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom leveren en installeren wij  uitsluitend elektrotechnische materialen van bekende merken, die voldoen aan de KEMA-goedkeuring. Deze goedkeuring staat garant voor producten die voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Waarom kiezen voor H van den Heuvel Elektrotechniek?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen voorzien van de elektrotechnische materialen die u nodig heeft. Ons magazijn staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn, zodat u uw projecten zonder vertraging kunt voortzetten.